Pradinis Paslaugos

Paslaugos

Teikiame visas suvirinimo, surinkimo, dažymo, montavimo, pastolių montavimo ir/ar demontavimo paslaugas. „Marino group“ klientai sako: „Neradome geresnės įmonės, kuri tiekia kokybiškus darbuotojus greitai ir prižiūri projektą nuo A iki Z.“

Marino Group

teikia šias paslaugas

Laivų korpusų surinkimas ir suvirinimas

Kruiziniai laivai, baržos, jachtos, keltai, kariniai laivai – statome visų tipų ir paskirčių laivus Prancūzijoje, Vokietijoje, Olandijoje ir kitose Pasaulio šalyse. Laivų korpuso surinkėjai bei suvirintojai kokybiškai atlieka visus laivų statybos ir remonto etapus.

Suvirinimas

Siūlome profesionalias suvirinimo paslaugas laivų statyboje, remonte, vamzdynų montavime, rezervuarų statyboje ir dar daugiau. Visi mūsų suvirintojai yra testuojami testavimo centre, kad klientai gautų tik specialistų su patirtimi paslaugas.

Metalo konstrukcijų surinkimas ir suvirinimas

Metalo konstrukcijos, metalo detalės, linijų gamyba ar industrinių pastatų statyba – „Marino group“ specialistai gamina, surenka, suvirina ir dažo visų tipų konstrukcijas. Surinkėjai atvyksta į objekto vietą per 7 darbo dienas (komandos nuo 2 specialistų).

Vamzdynų sistemų ir įrengimų montavimas

Vamzdynų montavimas, vamzdynų sistemų įrengimas, suvirinimas objekte ar instaliacija – profesionalūs vamzdininkai atlieka visas paslaugas laivuose ir industriniuose projektuose (cechai, pastatai, gamyklos). Nusausinimo, vėdinimo, šaldymo ir kitos sistemos.

Ventiliacija (ŠVOK/HVAC)

„Marino group“ ventiliacijos ekspertai montuoja visų tipų ŠVOK sistemas: ventiliacijos sistemos, vėdinimo sistemos, sunkioji ir lengvoji ventiliacija tiek laivuose, tiek industriniuose projektuose. Palanki darbų kaina ir patikrinti ŠVOK specialistai su patirtimi.

Turite klausimą?
 Susisiekime!

Susisiekti

Smėliavimas ir dažymas

Siūlome kvalifikuotų dažytojų ir smėliuotojų paslaugas laivų statybos bei industrinėje srityse: smėliavimas (paviršiaus paruošimas), detalių dažymas, laivų dažymas, metalinių konstrukcijų dažymas. Dirbame su voleliais ir kompresoriniu dažymu.

Pastolių montavimas

„Marino group“ pastolių montuotojai atlieka bet kokio sudėtingumo pastolių surinkimo (pastolių demontavimas, montavimas) paslaugas objekto vietoje – siūlome greitą, kokybiškai atliktą darbą tiek laivų, tiek industrinių pastatų statybos projektams.

Elektros darbai

Elektros instaliacija laivuose, cechuose, gamyklose – kvalifikuoti elektrikai su patirtimi gali įrengti Jūsų verslo elektros sistemą bet kuriame pasaulio objekte. Taip pat klientams atliekame saulės elektrinių montavimo ir pajungimo darbus.

Izoliaciniai darbai

Skardinimas, laivų vamzdžių izoliacija, izoliacija laidams, termoizoliacija bei kiti izoliaciniai darbai – teikiame visas paslaugas laivuose ir pramoniniuose objektuose (rezervuarai, katilai, vamzdynai ir pan.). Profesionalūs izoliuotojai Jūsų paslaugoms.

Santechnikos darbai

Kruizinių laivų santechnika, jachtų santecnika, pramoninių pastatų santechnika, boilerių gamyba ir montavimas – profesionalūs santechnikai siūlo visas santechnikos paslaugas. Dirbame ne tik laivuose, bet ir ligoninėse, cechuose, gamyklose.

Scroll to Top