Pradinis Paslaugos Elektros darbai

Elektros darbai

Elektros instaliacija laivuose, cechuose, gamyklose – kvalifikuoti elektrikai su patirtimi gali įrengti Jūsų verslo elektros sistemą bet kuriame pasaulio objekte. Taip pat klientams atliekame saulės elektrinių montavimo ir  pajungimo darbus.

Apie paslaugą

Siūlome kokybiškas elektros darbų paslaugas laivuose ir industriniuose projektuose. Kvalifikuoti elektros įrangos specialistai, turintys reikiamus sertifikatus ir pažymėjimas, atlieka šiuos darbus: kabelinių trąsų rengimas, kabelių tiesimas, perėjimų uždarymas, el. instaliavimo ir pajungimo darbai: spintos, rozetės, apšvietimas, jungikliai.

Papildomai atliekame saulės elektrinių montavimo ir pajungimo darbus. Mūsų prioritetas – saugus profeisonalų darbas su elektros projektais. Klientams užtikriname darbų kokybę bei lankstumą viso projekto metu.

Ekspertiškumas

„Marino group“ tiekia profesionalių elektrikų paslaugas su patirtimi laivuose ir industriniuose projektuose. Be to, turime „viskas viename“ specialistų, kurie turi kelių sričių kompetencijas.

Sukaupėme ilgametę 7 m. patirtį laivų statybos, remonto bei industrinėje srityse, kas leidžia klientams pasiūlyti plataus profilio montuotojus iš 13 skirtingų šalių.

„Marino group“ inžinieriai papildomai atlieka techninį normavimą, komercinių pasiūlymų ruošimą, brėžinių/techninių specifikacijų analizavimą bei pateikia Jūsų verslui konkretų kainos pasiūlymą.

Per savo patirtį sėkmingai įgyvendinome daugiau kaip 120 projektų 15-oje šalių, užsitarnaudami lyderių vardą Baltijos šalyse.

Darbuotojų gerovė

Kiekvienas „Marino group“ specialistas prieš įdarbinimą pereina nuoseklų įgūdžių patikrinimą mūsų testavimo centre Klaipėdoje. Taip palaikome darbuotojų kokybę, kad į kiekvieną projektą išsiųstume tik kvalifikuotą komandą.

Visiems darbuotojams apmokame kelionės, apgyvendinimo, darbinės aprangos išlaidas, kad atvykus į objekto vietą reikėtų rūpintis tik atliekamu darbu.

Specialistai yra įdarbinti kaip ilgalaikiai darbuotojai su lietuviška sutartimi, tad klientams nebereikia rūpintis dėl darbuotojų dokumentų ar teisinių įdarbinimo klausimų. Jums reikia specialistų komandos – ją gaunate per 7 d.d. ar greičiau be jokių rūpesčių.

Scroll to Top